5+1 nyári fürdőruha trend

Írta: Ujvári Viktória | 2013. június 24.

Végre beköszöntött az igaz nagybetűs nyár és a fürdőruháké a főszerep! A hatalmas választéknak hála pedig ismét a bőség zavarában lubickolhatunk, főleg így a leértékelések időszakában. Nehéz kiragadni konkrét irányzatokat, amik majd hódítani fognak ebben a három hónapban, hiszen ahány üzlet annyiféle kínálat. Azt mégis bátran kijelenthetjük, hogy az évek során jól bevált fazonokhoz szemmel láthatóan ragaszkodnak a divatházak és a vásárlók is. Megpróbáltam csokorba szedni nektek 5+1 trendet amik közül idén válogathatunk.

1. Nyárról-nyárra újabb motívumokkal díszített fürdőruhákkal örvendeztetnek meg minket, így egészen biztosan mindenki megtalálja majd a neki legjobban tetsző fazonban is passzoló kreációt.

2. A különféle nyomatok az idei szezon nagy slágerdarabjai és talán már mindannyian beszereztetek egy állatfejes pólót vagy ruhát. A nyomtatott képek pedig a fürdőruhák világába is becsordogáltak.

3. Az egyszínűség kora leáldozott és régóta nem látványosság tárgya az aki eltérő árnyalatú alsót és felsőt visel. A mix and match már javában tart, így válassz kedvedre a különféle színekben pompázó darabok közül.

4. Remek választás lehet a kis mellekkel megáldott hölgyeknek, ugyanis optikailag nagyobbnak hathat. Egy próbát megér, nem?

5. A sztárok egyik kedvelt strandviselete, így nem kellett sok idő ahhoz, hogy egyre szélesebb körben hódítsa meg a hölgyeket. Szexibbnek érzed magad egy egyrészes fürdőruhában? Idén is szép kis választékból szemezgethetsz!

6. Sokan még tartanak tőle és idő kell míg újra visszatér a köztudatba, azért mindenképpen helyet érdemelt ebben a felsorolásban. Magasított derekú bugyi? Miért ne? Nagymamáink és anyukáink korában is divat volt, így hát nem meglepő az sem, hogy most újfent fénykorukat élik.

 

 

  facebook

INSPIRÁCIÓ

CIKK AJÁNLÓ

Az évszakelméletről- nyár típus

Cikksorozatunk legújabb részében a hazánkban egyik leggyakrabban előforduló típust vesszük nagyító alá, ami nem más, mint a nyár. A nyár típusok hajszíne széles skálát járhat be...

Ékszerezd fel magad!

A kiegészítők fontos szerepéről és fontosságáról, hogy egy egyszerű összeállítást mennyire fel tud dobni már nem is érdemes szót ejteni. Az ékszerek, legyen az finom vagy hangsúlyos darab, a jó időben még nagyobb szerepet kapnak.

AJÁNLÓ