5+1 nyári fürdőruha trend

Írta: Ujvári Viktória | 2013. június 24.

Végre beköszöntött az igaz nagybetűs nyár és a fürdőruháké a főszerep! A hatalmas választéknak hála pedig ismét a bőség zavarában lubickolhatunk, főleg így a leértékelések időszakában. Nehéz kiragadni konkrét irányzatokat, amik majd hódítani fognak ebben a három hónapban, hiszen ahány üzlet annyiféle kínálat. Azt mégis bátran kijelenthetjük, hogy az évek során jól bevált fazonokhoz szemmel láthatóan ragaszkodnak a divatházak és a vásárlók is. Megpróbáltam csokorba szedni nektek 5+1 trendet amik közül idén válogathatunk.

1. Nyárról-nyárra újabb motívumokkal díszített fürdőruhákkal örvendeztetnek meg minket, így egészen biztosan mindenki megtalálja majd a neki legjobban tetsző fazonban is passzoló kreációt.

2. A különféle nyomatok az idei szezon nagy slágerdarabjai és talán már mindannyian beszereztetek egy állatfejes pólót vagy ruhát. A nyomtatott képek pedig a fürdőruhák világába is becsordogáltak.

3. Az egyszínűség kora leáldozott és régóta nem látványosság tárgya az aki eltérő árnyalatú alsót és felsőt visel. A mix and match már javában tart, így válassz kedvedre a különféle színekben pompázó darabok közül.

4. Remek választás lehet a kis mellekkel megáldott hölgyeknek, ugyanis optikailag nagyobbnak hathat. Egy próbát megér, nem?

5. A sztárok egyik kedvelt strandviselete, így nem kellett sok idő ahhoz, hogy egyre szélesebb körben hódítsa meg a hölgyeket. Szexibbnek érzed magad egy egyrészes fürdőruhában? Idén is szép kis választékból szemezgethetsz!

6. Sokan még tartanak tőle és idő kell míg újra visszatér a köztudatba, azért mindenképpen helyet érdemelt ebben a felsorolásban. Magasított derekú bugyi? Miért ne? Nagymamáink és anyukáink korában is divat volt, így hát nem meglepő az sem, hogy most újfent fénykorukat élik.

 

 

  facebook

INSPIRÁCIÓ

CIKK AJÁNLÓ

Olivia Palermo boyfriend jeans

A boyfriend jeans egyre nagyobb teret nyer a fashionisták körében, ami nem csoda hiszen akármilyen ruhadarabbal könnyen kombinálható. Tény, hogy sok férfi egy picit se tartja nőiesnek...

Minden első randi nehéz?

Lehetünk húsz évesek vagy negyvenek, akkor is ugyanolyan kamaszként viselkedünk, ha úgy alakul az életünk, ha első randis helyzetbe kerülünk. Mi lehet a titok, ami miatt tapasztalatoktól, kudarcoktól, kortól függetlenül mindannyian...?

AJÁNLÓ