5 dolog amiért szeretjük az őszt...

Írta: lovefashion.hu | 2013. szeptember 3.

Sokak bánatára vagy örömére, de a hétvégén hivatalosan is a magunk mögött tudhatjuk az év legforróbb időszakát. Az ősz a természet változásával sok embernek a megújulást, egy új időszak kezdezéz is jelenti. Összeszedtük azt az öt dolgot amiért mi kedveljük az évnek ezt a különösen szép és ígéretes időszakát.

1. Végre előkerülhetnek a harisnyák! Szeretjük mert rendkívül elegánsak, sokszínűek, remekül variálhatóak és kedvenc ruháid, szoknyáid a hűvös napokon elképzelhetetlenek nélkülük.

2. Végre elkezdhetünk felöltözni! Míg nyáron egy laza top és sort mellett lehetett csak kibírni a 40 fokot, ősszel – remélhetőleg ha megadatik a vénasszonyok nyara – jöhetnek a rétegek, kiegészítők, különleges anyagok minden mennyiségben!

3. A szépség és divat világa sem kecsegtetett semmi újdonsággal a legforróbb hónapokban, de ősszel a legújabb kollekciók és illatcsodák folyamatosan kerülnek ki a boltok polcaiba. Itt a remek alkalom egy új illatra.

4. A bronzos csillogást a mélyebb és gazdagabb árnyalatok váltják fel. Lila, bordó, rezes árnyalatok, vörös, zöld, barnák ezernyi árnyalat az őszi sminkkollekciók kínálatában. Imádnivalók!

5. Hosszú, rövid vagy egészen csak bokáig érő, a csizma ősztől kötelező darab! Mi már elkezdtük nézni a kínálatot, ami elsőre nem is tűnik rossznak.

 

Persze ezen kívül még ezer dolgot fel tudnánk sorolni, ami miatt szerethető az ősz – és persze sokat is, amiért visszasírjuk a nyarat. A legfontosabb, hogy találjuk meg minden korszak szépségét, fókuszáljunk a pozitívumokra és élvezzük ki az új évszak minden percét.

 

 

  facebook

INSPIRÁCIÓ

CIKK AJÁNLÓ

Ezerarcú nőiesség – fedezd fel a sajátodat! #1

Bizonyára nem vagyok egyedül azzal a helyzettel, mikor kínkeserves internetes vagy akár magazinos kutatómunka után az ember lánya elvágtat a fodrászához...

Olivia Palermo boyfriend jeans

A boyfriend jeans egyre nagyobb teret nyer a fashionisták körében, ami nem csoda hiszen akármilyen ruhadarabbal könnyen kombinálható. Tény, hogy sok férfi egy picit se tartja nőiesnek...

AJÁNLÓ