Bazaar II.

Írta: lovefashion.hu | 2013. május 21.

Etnikus, határozott minták, élénk színek, egy csipetnyi monokróm, klasszikus formák, újdonságok akár a fesztiválszezonra is. A legújabb összeállításunkban, fókuszban a nyár, a szabadságérzet és a közelgő fesztiválok.

Öltözz mintásba, legyen az fekete-fehér vagy sokszínű neonos, viselj lenge pamutos toppokat, szaggatott farmert, ha teheted minél rövidebbet. A platformos cipők a lehető legkényelmesebb magas sarkú viselet nyárra, bátran válassz akár 12-14 centi magasat is. A cukorkaszínes, rózsaszín és gyümölcsös sminkedet estére váltsd mélyebb árnyalatra, a sötét, rezes ajkak aranyszínnel és bronzzal ellenállhatatlan.

 

 

  facebook

INSPIRÁCIÓ

CIKK AJÁNLÓ

Őszi kitekintő I.

Szinte hihetetlen, hogy nemrég még a nyári trendekkel, praktikákkal voltunk elfoglalva, most pedig ismételten az ősz újdonságait kutatjuk. Bár még tombol a forróság, mi azért szemügyre vettük a legújabb kollekciókat, szemezgetve néhány kedvecet.

TOP 5 őszi smink kollekció

Bájos rózsaszínek, megannyi árnyalatban pompázó zöldek, barnák, vörösek, sárgák. Az idei őszi sminktrendek a már jól megszokott őszies színek mellett a romantikus rózsás árnyalatokat sem mellőzi.

AJÁNLÓ