Go to the beach! – nyári divatanyagok

Írta: lovefashion.hu | 2013. május 24.

Élénk színek, azúrkék tenger, szikrázó homok, bronzos bőr, trópusi motívumok és a legtrendibb fürdőruhák. Nincsen nyár, az elmaradhatatlan és szinte már-már unalomig ismételt beach editorialok nélkül.

A szebbnél szebb egzotikus partokon készült anyagok többnyire a valóságtól elrugaszkodva próbálják bemutatni miben is pompázzunk majd a strandokon. Jöhetnek az absztrakt virágminták, neonszínek, egy kis geometriai, csíkossal vagy retro pöttyössel, de választhatunk klasszikus feketét, fehéret akár egyrészest is, de mi azt inkább medencés-pezsgős kerti partihoz ajánljuk.

A paradicsomi hangulatban töltött édes semmittevése mellé a sportos, legfőképp szörfös életstílus is közkedvelt témája az ilyesfajta editorialoknak. A sportosabb vonalat a letisztultabb szabásvonalak és a kevésbé túldíszítettség jellemzi egy, vagy több neonos színkombinációban. Az idei trendek másik nagy kedvence a szafari hangulatú, természetes anyagok és színek felhasználásával készült darabok. Lazán szél kócolta haj, aviátor napszemüveg, egy jól kiválasztott földszínű vagy állatmintás fürdőruha, sortok, mellények és más a szabadság életérzését jellemző kiegészítők. A legjobban az idei felhozatalban Edita Vilkeviciute, Gilles Bensimon kamerája előtt a Vogue Paris júliusi számában mutatja be.

 

 

  facebook

INSPIRÁCIÓ

CIKK AJÁNLÓ

Arcformák hangsúlyozása II. rész - Kerek arc

Sorozatunk jelen részében belevágunk a konkrét tudnivalók feltárásába, megismerhetitek a gömbölyded arcban rejlő lehetőségeket és megtanulhatjátok...

Stressz kezelés I.

A fejlődéssel együtt az emberek életbe alattomos módon beférkőzött a stressz is. A stressz napjainkban már népbetegséggé vált, aminek nagyon súlyos romboló hatása van.

AJÁNLÓ