Go to the beach! – nyári divatanyagok

Írta: lovefashion.hu | 2013. május 24.

Élénk színek, azúrkék tenger, szikrázó homok, bronzos bőr, trópusi motívumok és a legtrendibb fürdőruhák. Nincsen nyár, az elmaradhatatlan és szinte már-már unalomig ismételt beach editorialok nélkül.

A szebbnél szebb egzotikus partokon készült anyagok többnyire a valóságtól elrugaszkodva próbálják bemutatni miben is pompázzunk majd a strandokon. Jöhetnek az absztrakt virágminták, neonszínek, egy kis geometriai, csíkossal vagy retro pöttyössel, de választhatunk klasszikus feketét, fehéret akár egyrészest is, de mi azt inkább medencés-pezsgős kerti partihoz ajánljuk.

A paradicsomi hangulatban töltött édes semmittevése mellé a sportos, legfőképp szörfös életstílus is közkedvelt témája az ilyesfajta editorialoknak. A sportosabb vonalat a letisztultabb szabásvonalak és a kevésbé túldíszítettség jellemzi egy, vagy több neonos színkombinációban. Az idei trendek másik nagy kedvence a szafari hangulatú, természetes anyagok és színek felhasználásával készült darabok. Lazán szél kócolta haj, aviátor napszemüveg, egy jól kiválasztott földszínű vagy állatmintás fürdőruha, sortok, mellények és más a szabadság életérzését jellemző kiegészítők. A legjobban az idei felhozatalban Edita Vilkeviciute, Gilles Bensimon kamerája előtt a Vogue Paris júliusi számában mutatja be.

 

 

  facebook

INSPIRÁCIÓ

CIKK AJÁNLÓ

Őszi romantika

Finom parfümillat, krémes színek, csipke, romantikus darabok. Ősszel se mondjunk le ezekről a testet, lelket melengető dolgokról. Csempésszünk csipetnyi bájt és lágyságot a komor és szürke őszi hétköznapokba.

Minden első randi nehéz?

Lehetünk húsz évesek vagy negyvenek, akkor is ugyanolyan kamaszként viselkedünk, ha úgy alakul az életünk, ha első randis helyzetbe kerülünk. Mi lehet a titok, ami miatt tapasztalatoktól, kudarcoktól, kortól függetlenül mindannyian...?

AJÁNLÓ