Heti inspiráció - forró nyár

Írta: lovefashion.hu | 2013. június 16.

Mi más is lehetne heti inspirációnk forrása, mint a nyár. Úgy néz ki, elérkezett a megkésett jó idő, kitört a forróság, a hőmérő higanyszála egyre feljebb, míg a ruhák rólunk egyre lejjebb kerülnek.  Imádjuk a bronzos bőrt és a minimál sminket. Csak finoman árnyalt, nude ajkak és ragyogóan lesült arcbőr, mint a holland topmodell , Doutzen Kroes egyik divatanyagában is látható. A mediterrán hangulathoz válassz csíkosat, és hatalmas kiegészítőket, igazi olaszos glamour hangulatot varázsolhatsz. Imádjuk még a variálható bikiniket. Párosíts a neont pasztellel, csíkost a pettyessel, mintást az egyszínűvel.  Az igazán jó hangulathoz hatalmas szalmakalap, egy kellően koptatott tökéletes farmersort és jó társaság szükségeltetik és indulhatnak a nagy nyári kalandok!

 

 

  facebook

INSPIRÁCIÓ

CIKK AJÁNLÓ

Őszi kitekintő I.

Szinte hihetetlen, hogy nemrég még a nyári trendekkel, praktikákkal voltunk elfoglalva, most pedig ismételten az ősz újdonságait kutatjuk. Bár még tombol a forróság, mi azért szemügyre vettük a legújabb kollekciókat, szemezgetve néhány kedvecet.

Smink inspiráció: Angyali arc

A nagy hőségben nehéz elviselni a sminket, ezért igyekszünk a  minimálisra csökkenteni a festék mennyiségét arcunkon. A Vogue Nippon júniusi számában Elza Luijendijk gyönyörű angyalként ragyog minimál make up-ban.

AJÁNLÓ