Heti inspiráció - forró nyár

Írta: lovefashion.hu | 2013. június 16.

Mi más is lehetne heti inspirációnk forrása, mint a nyár. Úgy néz ki, elérkezett a megkésett jó idő, kitört a forróság, a hőmérő higanyszála egyre feljebb, míg a ruhák rólunk egyre lejjebb kerülnek.  Imádjuk a bronzos bőrt és a minimál sminket. Csak finoman árnyalt, nude ajkak és ragyogóan lesült arcbőr, mint a holland topmodell , Doutzen Kroes egyik divatanyagában is látható. A mediterrán hangulathoz válassz csíkosat, és hatalmas kiegészítőket, igazi olaszos glamour hangulatot varázsolhatsz. Imádjuk még a variálható bikiniket. Párosíts a neont pasztellel, csíkost a pettyessel, mintást az egyszínűvel.  Az igazán jó hangulathoz hatalmas szalmakalap, egy kellően koptatott tökéletes farmersort és jó társaság szükségeltetik és indulhatnak a nagy nyári kalandok!

 

 

  facebook

INSPIRÁCIÓ

CIKK AJÁNLÓ

Egy esküvő – ezer kérdés

Beköszöntött az évnek azon időszaka, amikor az ember lánya több esküvői meghívót is kézhez kap; esetenként többet egy hónapban, mint összesen az év többi részében.

Nina Garcia top 10

Nina Garcia a divatvilág nagyasszonya tíz pontba gyűjtötte az ideális gardrób elengedhetetlen alapdarabjait. A listában a kis fekete ruha, a tökéletes fazonú farmer, designer táska is helyet kapott.

AJÁNLÓ