Heti inspiráció - forró nyár

Írta: lovefashion.hu | 2013. június 16.

Mi más is lehetne heti inspirációnk forrása, mint a nyár. Úgy néz ki, elérkezett a megkésett jó idő, kitört a forróság, a hőmérő higanyszála egyre feljebb, míg a ruhák rólunk egyre lejjebb kerülnek.  Imádjuk a bronzos bőrt és a minimál sminket. Csak finoman árnyalt, nude ajkak és ragyogóan lesült arcbőr, mint a holland topmodell , Doutzen Kroes egyik divatanyagában is látható. A mediterrán hangulathoz válassz csíkosat, és hatalmas kiegészítőket, igazi olaszos glamour hangulatot varázsolhatsz. Imádjuk még a variálható bikiniket. Párosíts a neont pasztellel, csíkost a pettyessel, mintást az egyszínűvel.  Az igazán jó hangulathoz hatalmas szalmakalap, egy kellően koptatott tökéletes farmersort és jó társaság szükségeltetik és indulhatnak a nagy nyári kalandok!

 

 

  facebook

INSPIRÁCIÓ

CIKK AJÁNLÓ

TOP 5 őszi smink kollekció

Bájos rózsaszínek, megannyi árnyalatban pompázó zöldek, barnák, vörösek, sárgák. Az idei őszi sminktrendek a már jól megszokott őszies színek mellett a romantikus rózsás árnyalatokat sem mellőzi.

Bízol magadban? – ön-bizalom belépő

Egyszerű a folyamat, mégis oly sokszor alig tetten érhető. Jövünk-megyünk, érzékelünk, történnek velünk az események, iskola, munkahely, barátok, szerelmek… aztán azon vesszük észre magunkat, hogy a tükör előtt állva minden olyan bizonytalan...

AJÁNLÓ