Michael Kors életérzés

Írta: lovefashion.hu | 2013. június 5.

Szikrázó napsütés, gyönyörű fiúk és lányok, autócsodák, jachtokon pezsgőzés és édes semmittevés természetesen talpig tökéletesben. Michael Kors szezonról-szezonra a luxusélet felhőtlen és gondtalan világát jeleníti meg. A többség számára elérhetetlen világ és életérzés mellé mindig kifogástalan haj és smink dukál, az aviátor szemüveg, óra és néhány elmaradhatatlan brand logóval ellátott ékszer és táska mellé pedig egy tökéletes külsejű, de látszólag jelentéktelen toyboy. Ennek ellenére szeretem ezeket a kampányképeket, mert színesek és remek matchy-matchy outfiteket láthatunk a modellen, jelen esetben most Karmen Pedaru-n. Azért, hogy a ruhákról is ejtsünk néhány szót, az idei nyári kollekció fő irányvonalát a 60-as éves inspirálta, mely megjelenik a ruhák szabásvonalán és a geometriai mintákon egyaránt. A szafari stílus ihlette sortok és a nyár egyik kedvenc színe, a fehér is elmaradhatatlan eleme a kollekciónak.

 

 

  facebook

INSPIRÁCIÓ

CIKK AJÁNLÓ

Ezerarcú nőiesség – fedezd fel a sajátodat! #1

Bizonyára nem vagyok egyedül azzal a helyzettel, mikor kínkeserves internetes vagy akár magazinos kutatómunka után az ember lánya elvágtat a fodrászához...

Smink inspiráció: Angyali arc

A nagy hőségben nehéz elviselni a sminket, ezért igyekszünk a  minimálisra csökkenteni a festék mennyiségét arcunkon. A Vogue Nippon júniusi számában Elza Luijendijk gyönyörű angyalként ragyog minimál make up-ban.

AJÁNLÓ