Olivia Palermo boyfriend jeans

Írta: Ujvári Viktória | 2013. július 1.

A boyfriend jeans egyre nagyobb teret nyer a fashionisták körében, ami nem csoda hiszen akármilyen ruhadarabbal könnyen kombinálható.

Tény, hogy sok férfi egy picit se tartja nőiesnek, amikor a hölgyek az erősebbik nem ruháiba bújnak, valamiért mégis évről-évre feltűnnek a különféle boltok polcain ezen darabok. Az androgün modellek mellett pedig ezek már csak apró cseppek egy feneketlen pohárban. Olivia remekül döntött amikor egy egyszerű balerina cipőt és egy blézert választott, hiszen a nap bármely szakaszában megállja a helyét ez az outfit.

 

 

  facebook

INSPIRÁCIÓ

CIKK AJÁNLÓ

Bízol magadban? – ön-bizalom belépő

Egyszerű a folyamat, mégis oly sokszor alig tetten érhető. Jövünk-megyünk, érzékelünk, történnek velünk az események, iskola, munkahely, barátok, szerelmek… aztán azon vesszük észre magunkat, hogy a tükör előtt állva minden olyan bizonytalan...

Őszi romantika

Finom parfümillat, krémes színek, csipke, romantikus darabok. Ősszel se mondjunk le ezekről a testet, lelket melengető dolgokról. Csempésszünk csipetnyi bájt és lágyságot a komor és szürke őszi hétköznapokba.

AJÁNLÓ