Öt dolog amiért kedveljük az őszt

 

Sokak örömére vagy bánatára de hivatalosan is beléptünk az őszbe. A nyári uborkaszezon után igazi felpezsdülés az elkövetkezendő időszak. Összegyűjtöttük, hogy mi miért szeretjük ezt a sok izgalmat és megújulást rejtő évszakot.

Stílusos ősz

Az ősz az az évszak melyben igazán kiélhetjük magunkat. Jöhetnek a blézerek, mellények, ingek minden mennyiségben, melyeket akár a nyári ruháinkkal is remekül kombinálhatunk. A kiegészítők is sokkal szélesebb palettán mozognak. Elő tehát a finom kendőkkel és kalapokkal. Míg nyáron minél lengébb darabokba bújtunk most élvezhetjük a különböző anyagokban rejlő lehetőségeket. A bőr, szőrmés és kötött darabok kombinálása igazán stílusos összeállításokat eredményez.

Sminkre fel!

Végre előszedhetjük az egész nyáron a fiók mélyére temetett palettákat és ceruzákat! Eljött a csábító vörös ajkak, dögös füstös szemek és igéző pillák időszaka. Míg nyáron csak leheletnyi sminket használtunk a hőségben, most újra felfedezhetjük a sminkelés örömét. Szerezz be néhány idei trendszínt is, mint a sötétebb zöld és barna árnyalatok.

Elő a csizmákkal


A tél végén alig várjuk, hogy kedvenc szandálunkat végre felvegyük, most épp annyira várjuk, hogy az új dögös, kecses bokacsizmát felavassuk. Idén sem lesz a választékból hiány. A bokacsizmák és a magas szárú darabok egyaránt hódítanak. Az új őrület a wedge sneakers, avagy a magasított talpú sportos cipők  is az ősz egyik nagy slágere, a lezserebb fazont kedvelőinek igazi különlegesség.

Inspiráció


A nyári relaxálás és pihenés után sokan ezt az időszakot tekintik új időszámításnak, amikor újult erővel vetik bele magukat a teendőkbe és a tervekbe. Érdemes tehát a nyáron eltartalékolt energiát és kreativitást kihasználni és a meg nem valósított ötletek megvalósításába belevágni. Ahogy a természet, az időjárás és az illatok változnak úgy kell nekünk is átállni az elkövetkezendő időszakra. Válasszunk őszre egy érett illatot, a neon színű élénk lakkokat és ruhákat váltsák a mélyebb színű, évszaknak megfelelő darabok. Természetesen nem kell beszürkülnünk, csak élvezzük ahogyan a környezetünk változik, és ezáltal mi is.

 

 

  facebook

INSPIRÁCIÓ

CIKK AJÁNLÓ

Így őrizd meg a barnaságod…

A napbarnított bőrszín ma már az egészség, a szépség és a jólét szimbóluma. Még 1923-ban Coco Chanel vezette be a barnaság divatját, mikor véletlenül elaludt a napon és csoki-barnára égett, ezzel indította...

Arcformák hangsúlyozása II. rész - Kerek arc

Sorozatunk jelen részében belevágunk a konkrét tudnivalók feltárásába, megismerhetitek a gömbölyded arcban rejlő lehetőségeket és megtanulhatjátok...

AJÁNLÓ