Rihanna trend

Írta: lovefashion.hu | 2009. május 10.

Bár mostanában nincs a legjobb formájában Rihanna, a divatban többnyire mindig otthon van. Az utóbbi megjelenéseiből válogattam három szettet ami a legfrissebb trendekből van.

 

Elsőként egy Gucci szerelésben, szatén nadrágban és kígyómintás felsőben. Aszaténnagyon kellemes viselet a nyári melegben, finom tónusokban, lezser, elegáns, nőies és nagyon divatos.

 

 

Itt az  énekesnő tetőtől talpig Louis Vuittonba bújt. Az őszi kollekcióból való ez a ruha. A felsőrésze metálos színű, széles vállakkal. A szoknya pedig buggyos, térd fölé érő. Szerintem jól áll neki ez a Vuitton darab, a sminkje és a haja is elég jól sikerült.

 

 

Végül egy fehér Derek Lam nadrágkosztümben láthatjuk Rihannát. Megint egy állatmintás felsőt választott, ami jól megy a fehér színhez, valamint Jimmy Choo tervezte zebramintás kézitáskát. A hajával és a sminkjével nem vagyok kibékülve. A piros rúzs nagyon nem jó.

 

 

 

  facebook

INSPIRÁCIÓ

CIKK AJÁNLÓ

Ékszerezd fel magad!

A kiegészítők fontos szerepéről és fontosságáról, hogy egy egyszerű összeállítást mennyire fel tud dobni már nem is érdemes szót ejteni. Az ékszerek, legyen az finom vagy hangsúlyos darab, a jó időben még nagyobb szerepet kapnak.

Chiara Ferragni kedvencei

Az olasz származású szőke blogger, Chiara Ferragni nap, mint nap elkápráztat minket üdítő és stílusos outfitjeivel. A világot meghódító lány szint minden nagy márkával együtt működött már.

AJÁNLÓ