Rihanna trend

Írta: lovefashion.hu | 2009. május 10.

Bár mostanában nincs a legjobb formájában Rihanna, a divatban többnyire mindig otthon van. Az utóbbi megjelenéseiből válogattam három szettet ami a legfrissebb trendekből van.

 

Elsőként egy Gucci szerelésben, szatén nadrágban és kígyómintás felsőben. Aszaténnagyon kellemes viselet a nyári melegben, finom tónusokban, lezser, elegáns, nőies és nagyon divatos.

 

 

Itt az  énekesnő tetőtől talpig Louis Vuittonba bújt. Az őszi kollekcióból való ez a ruha. A felsőrésze metálos színű, széles vállakkal. A szoknya pedig buggyos, térd fölé érő. Szerintem jól áll neki ez a Vuitton darab, a sminkje és a haja is elég jól sikerült.

 

 

Végül egy fehér Derek Lam nadrágkosztümben láthatjuk Rihannát. Megint egy állatmintás felsőt választott, ami jól megy a fehér színhez, valamint Jimmy Choo tervezte zebramintás kézitáskát. A hajával és a sminkjével nem vagyok kibékülve. A piros rúzs nagyon nem jó.

 

 

 

  facebook

INSPIRÁCIÓ

CIKK AJÁNLÓ

Őszi romantika

Finom parfümillat, krémes színek, csipke, romantikus darabok. Ősszel se mondjunk le ezekről a testet, lelket melengető dolgokról. Csempésszünk csipetnyi bájt és lágyságot a komor és szürke őszi hétköznapokba.

Ezerarcú nőiesség – fedezd fel a sajátodat! #1

Bizonyára nem vagyok egyedül azzal a helyzettel, mikor kínkeserves internetes vagy akár magazinos kutatómunka után az ember lánya elvágtat a fodrászához...

AJÁNLÓ