Smink inspiráció: Angyali arc

Írta: lovefashion.hu | 2013. június 24.

A nagy hőségben nehéz elviselni a sminket, ezért igyekszünk a minimálisra csökkenteni a festék mennyiségét arcunkon. A Vogue Nippon júniusi számában Elza Luijendijk gyönyörű angyalként ragyog minimál make up-ban.

A mesés, festetlen arc határú sminket Wendy Rowe készítette. A hangsúly a tökélete arcbőrön és az árnyékolás, kiemelés technikájában rejlik. Elő a bb krémekkel – vagy alapozóval, ha nincs negyven fok – a highlighterekkel, pirosítóval és bronzosítókkal, a végére pedig leheletnyi szájfény vagy élénk rúzst ajánlunk.

A babás arc, tökéletes kontúrok mellé az élénk rúzs jó választás. A rózsaszínes árnyalatokon át, a gyümölcsös, de akár a vad pirosas színek is szóbajöhetnek igaz utóbbit inkább estére ajánljuk.

A képeket Jem Mitchell készítette.

 

 

  facebook

INSPIRÁCIÓ

CIKK AJÁNLÓ

Őszi romantika

Finom parfümillat, krémes színek, csipke, romantikus darabok. Ősszel se mondjunk le ezekről a testet, lelket melengető dolgokról. Csempésszünk csipetnyi bájt és lágyságot a komor és szürke őszi hétköznapokba.

Minden első randi nehéz?

Lehetünk húsz évesek vagy negyvenek, akkor is ugyanolyan kamaszként viselkedünk, ha úgy alakul az életünk, ha első randis helyzetbe kerülünk. Mi lehet a titok, ami miatt tapasztalatoktól, kudarcoktól, kortól függetlenül mindannyian...?

AJÁNLÓ