Smink inspiráció: Angyali arc

Írta: lovefashion.hu | 2013. június 24.

A nagy hőségben nehéz elviselni a sminket, ezért igyekszünk a minimálisra csökkenteni a festék mennyiségét arcunkon. A Vogue Nippon júniusi számában Elza Luijendijk gyönyörű angyalként ragyog minimál make up-ban.

A mesés, festetlen arc határú sminket Wendy Rowe készítette. A hangsúly a tökélete arcbőrön és az árnyékolás, kiemelés technikájában rejlik. Elő a bb krémekkel – vagy alapozóval, ha nincs negyven fok – a highlighterekkel, pirosítóval és bronzosítókkal, a végére pedig leheletnyi szájfény vagy élénk rúzst ajánlunk.

A babás arc, tökéletes kontúrok mellé az élénk rúzs jó választás. A rózsaszínes árnyalatokon át, a gyümölcsös, de akár a vad pirosas színek is szóbajöhetnek igaz utóbbit inkább estére ajánljuk.

A képeket Jem Mitchell készítette.

 

 

  facebook

INSPIRÁCIÓ

CIKK AJÁNLÓ

Őszi romantika

Finom parfümillat, krémes színek, csipke, romantikus darabok. Ősszel se mondjunk le ezekről a testet, lelket melengető dolgokról. Csempésszünk csipetnyi bájt és lágyságot a komor és szürke őszi hétköznapokba.

Magyar nyár #1

Tehetséges magyar tervezőink nyári kollekcióikból válogatva készítettük el heti Bazaar rovatunkat. A szépen megmunkált kézműves designer darabok egyedi megjelenést és minőséget hordoznak magukkal.

AJÁNLÓ