Top 5 napszemüveg

Írta: lovefashion.hu | 2013. május 29.

Kicsi, nagy, kerek, szögletes, színes, mintás, fekete vagy fehér, klasszikus, retro vagy modern formavilágú... Te melyiket választod? A kínálat kimeríthetetlen, a feladat már csak eligazodni a napszemüvegek sokaságában és megtalálni a stílusodhoz és arcodhoz a legjobban passzoló darabot. Összeszedtük öt kedvencünket, melyek közt megtalálható az örökzöld aviátor fazon, a hippi korszakot idéző kerek lencsék, színes és mintás változatban, és a 80-as években feltűnt szögletes formájú darabok is.

A szemünk védelme mindennél fontosabb, így a trendi külsőn kívül a jó minőségre is oda kell figyelni – természetesen ezek a felsőkategóriás darabok megfelelő UV védelemmel vannak ellátva. Választásnál próbálj fel minél több szemüveget, hogy megtaláld az arcformádhoz legjobban illőt. Ha nem teheted meg, hogy kedvedre megvedd amit csak a szemed megkíván, válassz klasszikus színt és fazont, mely minden nyári összeállításodhoz jól illik. Az aviátor fazonok általában mindenkinek jól állnak, ám a választék a lencse színétől, méretétől és formájától kezdve itt is nagy. Érdemes minél többet felpróbálni. Idén hódítanak a színes és türkös lencsék, imádnivalók, különlegessé teszik a megjelenésed. A vastagkeretes wayfarer fazonok az összes trendszínben és különleges mintákban feltűnik. Vidám nyári összeállításod kedvenc kiegészítői lehetnek ezek az egyedi darabok. Ezenkívül a nagy dívás „bogárszemüvegek”, cicás retro formák, állatmintás keretek, áttetsző, matt, fém és strasszos díszítések – ezekkel csak ízlésesen – megtalálhatóak a kínálatban. Ajánljuk, hogy ha beruházol egy designer darabba tárold mindig megfelelő tokban, buliba és a most közelgő fesztiválszezonra pedig válassz egy olcsóbb parti szemüveget, mert nem biztos, hogy épségben túlélné kedvenced a megpróbáltatásokat.

 

 

  facebook

INSPIRÁCIÓ

CIKK AJÁNLÓ

Egy esküvő – ezer kérdés

Beköszöntött az évnek azon időszaka, amikor az ember lánya több esküvői meghívót is kézhez kap; esetenként többet egy hónapban, mint összesen az év többi részében.

Arcformák hangsúlyozása II. rész - Kerek arc

Sorozatunk jelen részében belevágunk a konkrét tudnivalók feltárásába, megismerhetitek a gömbölyded arcban rejlő lehetőségeket és megtanulhatjátok...

AJÁNLÓ