Trópusok ihlette nyári sminkek

Írta: lovefashion.hu | 2013. május 27.

Az óceán és a trópusi növények zöldjében pompázó ezernyi árnyalat, a homokon és a vízen megcsillanó naplemente, bronzos és aranyba hajló színvilága ihlette az idei nyári sminkpalettákat.

1. Lancôme Aquatic szemhéjpúder paletta 2. MAC Tropical Taboo bronzosító 3. YSL Saharienne Heat ajakrúzs, a kollekciót a naplemente színjátéka ihlette 4. Dior Bird of Paradise szemhéjpúder paletta, a színek és a kollekció neve önmagáért beszél 5. L’été Papillon de Chanel stiftes szemhéjrányaló 6. Dior Bird of Paradise BB krém, napbarnított bőrre használható BB 7. Clarins Splendours Summer bronzosító

 

Minden márka kínálatában feltűnik a zöld és a kék megannyi variációja, valamint a narancs, bézs és földszínek, élénkebb változatban. A sokáig mostohaként kezelt kék szemhéjfesték újra a fénykorát éli, főleg a forró nyári beach parti hangulatban kap főszerepet. A hagyományos paletták mellett a stiftes szemhéjfestékek is nagy szerepet kaptak. A Chanel L’été Papillon kollekciójában megannyi stift és színes szempillaspirál közül válogathatunk. A télen megszokott fekete spiráljaidat cseréld le vidámabb színre, de ha egy kéket, lilát vagy netán pinket nem vállalnál be, egy barnás árnyalatú dúsító-hosszító szempillaspirál természetesebben emeli ki pilláidat, mint a szénfekete társa. A mesés szemhéjpúder színektől és palettáktól elkanyarodva, ne feledkezzünk meg az örökzöld – és az egyik évről-évre nagy kedvencem – bronzosító púderekről sem. A legnagyobb sminkmárkák minden évben mesés bronzosító palettákkal kápráztatnak el minket. A világos és sötétebb bőrtónushoz is készült termékek jellegzetessége, hogy általában többféle színt tartalmaznak, így elérve festéskor a még természetesebb hatást. A trükkös púdereket használhatjuk akár szemhéjfestékként is. Az ajkakra nyáron, főleg az esti megjelenésekhez választhatunk bronzos, rezes és meglepő módon sok sötét árnyalat közül. Nappalra pedig jöhetnek a gyümölcsös, élénk szájfények, megannyi ellenállhatatlan színben. A merészebb színeket, mint a kék, zöld és aranyos árnyalatokat szolidabban, de bátran használjuk a hétköznapokon is. Azonban ha a kreativitásunknak nem szab határt a kötelező program, készítsünk füstös, trópusi hangulatú sminket, óriási színes pillákkal, bronzos arckiemelésessel.

 

 

  facebook

INSPIRÁCIÓ

CIKK AJÁNLÓ

Ékszerezd fel magad!

A kiegészítők fontos szerepéről és fontosságáról, hogy egy egyszerű összeállítást mennyire fel tud dobni már nem is érdemes szót ejteni. Az ékszerek, legyen az finom vagy hangsúlyos darab, a jó időben még nagyobb szerepet kapnak.

Nina Garcia top 10

Nina Garcia a divatvilág nagyasszonya tíz pontba gyűjtötte az ideális gardrób elengedhetetlen alapdarabjait. A listában a kis fekete ruha, a tökéletes fazonú farmer, designer táska is helyet kapott.

AJÁNLÓ