Őszi kitekintő I.

Szinte hihetetlen, hogy nemrég még a nyári trendekkel, praktikákkal voltunk elfoglalva, most pedig ismételten az ősz újdonságait kutatjuk. Bár még tombol a forróság, mi azért szemügyre vettük a legújabb kollekciókat, szemezgetve néhány kedvecet.

Chiara Ferragni kedvencei

Az olasz származású szőke blogger, Chiara Ferragni nap, mint nap elkápráztat minket üdítő és stílusos outfitjeivel. A világot meghódító lány szint minden nagy márkával együtt működött már.

Magyar nyár #1

Tehetséges magyar tervezőink nyári kollekcióikból válogatva készítettük el heti Bazaar rovatunkat. A szépen megmunkált kézműves designer darabok egyedi megjelenést és minőséget hordoznak magukkal.

TOVÁBBI CIKKEINK


Bazaar I.

Biztos mindenkinek van egy virtuális kívánságlistája,ahová szorgosan jegyzeteljük azokat a kincseket melyeket mielőbb a gardróbunkban szeretnénk viszontlátni. Összegyűjtöttük a mi kedvenceinket a szezon...


Állati minták

Szeretjük vagy sem, még mindig tombol az állatminta őrület. Az ocelot, zebra, zsiráf, kígyó és tigrisminta mind a kiegészítőkön és ruhákon egyaránt feltűnik. Fontos, hogy ne essünk túlzásokba, ha ezt a trendet viseljük.


Táskák a hétköznapokra

A nő legfőbb kiegészítője a táska. Egy gagyi, rossz darab el tud rontani egy egész outfitet, de egy igazán szép táskával még az egyszerűbb összeállítást is feldobhatjuk. A jól ismert és designer alkotások sajnos a legtöbbek...

<<   
2
>>  INSPIRÁCIÓ

CIKK AJÁNLÓ

Smink inspiráció: Angyali arc

A nagy hőségben nehéz elviselni a sminket, ezért igyekszünk a  minimálisra csökkenteni a festék mennyiségét arcunkon. A Vogue Nippon júniusi számában Elza Luijendijk gyönyörű angyalként ragyog minimál make up-ban.

Az évszakelméletről- nyár típus

Cikksorozatunk legújabb részében a hazánkban egyik leggyakrabban előforduló típust vesszük nagyító alá, ami nem más, mint a nyár. A nyár típusok hajszíne széles skálát járhat be...

AJÁNLÓ