Őszi kitekintő I.

Szinte hihetetlen, hogy nemrég még a nyári trendekkel, praktikákkal voltunk elfoglalva, most pedig ismételten az ősz újdonságait kutatjuk. Bár még tombol a forróság, mi azért szemügyre vettük a legújabb kollekciókat, szemezgetve néhány kedvecet.

Chiara Ferragni kedvencei

Az olasz származású szőke blogger, Chiara Ferragni nap, mint nap elkápráztat minket üdítő és stílusos outfitjeivel. A világot meghódító lány szint minden nagy márkával együtt működött már.

Magyar nyár #1

Tehetséges magyar tervezőink nyári kollekcióikból válogatva készítettük el heti Bazaar rovatunkat. A szépen megmunkált kézműves designer darabok egyedi megjelenést és minőséget hordoznak magukkal.

TOVÁBBI CIKKEINK


Különleges designer darabok

Különleges darabokra igazán csak a designerek alkotásai közül akadhatunk. Összeszedtünk néhány érdekes és inspiráló darabot melyekkel az egyszerű outfiteket feldobhatjuk. Megfigyelhetjük milyen szépen...

Különleges designer darabok

Különleges darabokra igazán csak a designerek alkotásai közül akadhatunk. Összeszedtünk néhány érdekes és inspiráló darabot melyekkel az egyszerű outfiteket feldobhatjuk. Megfigyelhetjük milyen szépen, kézzel kidolgozott alkotásokról van szó. Az egyediség, művészet és a szabadon szárnyaló kreativitás jellemzi ezeket a nem hétköznapi kiegészítőket.


Napszemüveg mustra 2012

A szikrázó napsütésben nem csak a bőrünket, de a szemünket és épp úgy óvnunk kell a káros sugarak ellen. Sokan megfeledkeznek a szemek védelméről, ami nagy probléma, hiszen a megfelelő minőségű szemüveg kiszűri...


Ékszer válogatás nyárra

Minél több, annál jobb! Ez akár az idei karkötőtrend mottója is lehetne. Hódítanak a természetes anyagból készült, bőr és gyöngyös darabok, melyeket különböző charmokkal dobnak fel az alkotók.

<<   
3
>>  INSPIRÁCIÓ

CIKK AJÁNLÓ

Olivia Palermo boyfriend jeans

A boyfriend jeans egyre nagyobb teret nyer a fashionisták körében, ami nem csoda hiszen akármilyen ruhadarabbal könnyen kombinálható. Tény, hogy sok férfi egy picit se tartja nőiesnek...

Ékszerezd fel magad!

A kiegészítők fontos szerepéről és fontosságáról, hogy egy egyszerű összeállítást mennyire fel tud dobni már nem is érdemes szót ejteni. Az ékszerek, legyen az finom vagy hangsúlyos darab, a jó időben még nagyobb szerepet kapnak.

AJÁNLÓ