Őszi kitekintő I.

Szinte hihetetlen, hogy nemrég még a nyári trendekkel, praktikákkal voltunk elfoglalva, most pedig ismételten az ősz újdonságait kutatjuk. Bár még tombol a forróság, mi azért szemügyre vettük a legújabb kollekciókat, szemezgetve néhány kedvecet.

Chiara Ferragni kedvencei

Az olasz származású szőke blogger, Chiara Ferragni nap, mint nap elkápráztat minket üdítő és stílusos outfitjeivel. A világot meghódító lány szint minden nagy márkával együtt működött már.

Magyar nyár #1

Tehetséges magyar tervezőink nyári kollekcióikból válogatva készítettük el heti Bazaar rovatunkat. A szépen megmunkált kézműves designer darabok egyedi megjelenést és minőséget hordoznak magukkal.

TOVÁBBI CIKKEINK


Hot or not? Kék szemhéjfesték

Jessica Stam az októberi Numéro magazinban pózol nőies, kifinomult ruhákban és igencsak erőteljes kék szemsminkkel. Sokan félnek, óckodnak a kéktől pedig manapság gyönyörű árnyalatok közül válogathatunk. Minden szemszínhez találhatunk...


Kedvenceink a hétre

Heti kedvenceink már az ősz jegyében születtek meg. Habár a vénasszonyok nyara még javában tart azért ne felejtsünk el készülni a hűvösebbre sem. Ahogy a fák levelei is rezesebb árnyalatokban pompáznak hamarosan, úgy a kiegészítők és a smink...


Törzsi kiegészítők

Az afrikai és az indián törzsekből inspirálódott ékszerek minden évben feltűnnek. A többnyire nagy, természetes anyagokból készült darabok remekül feldobják az egyszerűbb outfitet is. Főleg natural színekben készülnek ezek a szemrevaló darabok.

<<   
8
>>  INSPIRÁCIÓ

CIKK AJÁNLÓ

Egy esküvő – ezer kérdés

Beköszöntött az évnek azon időszaka, amikor az ember lánya több esküvői meghívót is kézhez kap; esetenként többet egy hónapban, mint összesen az év többi részében.

Minden első randi nehéz?

Lehetünk húsz évesek vagy negyvenek, akkor is ugyanolyan kamaszként viselkedünk, ha úgy alakul az életünk, ha első randis helyzetbe kerülünk. Mi lehet a titok, ami miatt tapasztalatoktól, kudarcoktól, kortól függetlenül mindannyian...?

AJÁNLÓ