Stressz kezelés I.

A fejlődéssel együtt az emberek életbe alattomos módon beférkőzött a stressz is. A stressz napjainkban már népbetegséggé vált, aminek nagyon súlyos romboló hatása van.

Minden első randi nehéz?

Lehetünk húsz évesek vagy negyvenek, akkor is ugyanolyan kamaszként viselkedünk, ha úgy alakul az életünk, ha első randis helyzetbe kerülünk. Mi lehet a titok, ami miatt tapasztalatoktól, kudarcoktól, kortól függetlenül mindannyian...?

Bízol magadban? – ön-bizalom belépő

Egyszerű a folyamat, mégis oly sokszor alig tetten érhető. Jövünk-megyünk, érzékelünk, történnek velünk az események, iskola, munkahely, barátok, szerelmek… aztán azon vesszük észre magunkat, hogy a tükör előtt állva minden olyan bizonytalan...

TOVÁBBI CIKKEINK


Bízol magadban? Ön-bizalom-építő 1x1

Nehéz visszaemlékeznünk csecsemőkorunkra, első emlékfoszlányaink 1-2 éves korunk után jelenhetnek meg. Szüleink elmondásából azért tudjuk, hogy akkor még nyoma sem volt önbizalomhiánynak, ösztönösen élveztük az életet...


Az egészséges táplálkozásról I.

Az elmúlt években az egészséges táplálkozásról számos könyv, cikk jelent meg. Ezekben a művekben több szerző próbálta összefoglalni, hogy mit ne együnk, de igazából egy olyan összegző mindenre kiterjedő írás sem született...


Tavaszi fáradtság ellen tavaszi nagytakarítás!

Feloldhatatlan ellentétnek tűnő cím, ugye? Pont akkor kellene nagytakarításba kezdenünk, amikor a legfáradtabbak vagyunk?

<<   
2
>>  INSPIRÁCIÓ

CIKK AJÁNLÓ

TOP 5 őszi smink kollekció

Bájos rózsaszínek, megannyi árnyalatban pompázó zöldek, barnák, vörösek, sárgák. Az idei őszi sminktrendek a már jól megszokott őszies színek mellett a romantikus rózsás árnyalatokat sem mellőzi.

Smink inspiráció: Angyali arc

A nagy hőségben nehéz elviselni a sminket, ezért igyekszünk a  minimálisra csökkenteni a festék mennyiségét arcunkon. A Vogue Nippon júniusi számában Elza Luijendijk gyönyörű angyalként ragyog minimál make up-ban.

AJÁNLÓ