TOP 5 őszi smink kollekció

Bájos rózsaszínek, megannyi árnyalatban pompázó zöldek, barnák, vörösek, sárgák. Az idei őszi sminktrendek a már jól megszokott őszies színek mellett a romantikus rózsás árnyalatokat sem mellőzi.

Az évszakelméletről- nyár típus

Cikksorozatunk legújabb részében a hazánkban egyik leggyakrabban előforduló típust vesszük nagyító alá, ami nem más, mint a nyár. A nyár típusok hajszíne széles skálát járhat be...

Arcformák hangsúlyozása II. rész - Kerek arc

Sorozatunk jelen részében belevágunk a konkrét tudnivalók feltárásába, megismerhetitek a gömbölyded arcban rejlő lehetőségeket és megtanulhatjátok...

TOVÁBBI CIKKEINK


Így készítsd el: dögös nyári hullámok

Nyáron az egyik legkedveltebb hajviselet a természetes, laza hullámos haj, mely a vízpart, pihenés és a strandolás élményét idézi. A haj a tengervíz hatására veszi fel ezt a lágy hullámos állapotát...


Szép nyár! - 8 elengedhetetlen krém

A nyári bőrápolásról számtalan helyen olvashatunk, a megfelelő védekezés és elővigyázatosság fontosságáról. A kellemes napsütésben a káros sugarakkal is számolnunk kell ha több-kevesebb időt kint tartózkodunk.


Trópusok ihlette nyári sminkek

Az óceán és a trópusi növények zöldjében pompázó ezernyi árnyalat, a homokon és vízen megcsillanó naplemente, bronzos és aranyba hajló színvilága ihlette az idei nyári sminkpalettákat.

<<   
1
>>  INSPIRÁCIÓ

CIKK AJÁNLÓ

Minden első randi nehéz?

Lehetünk húsz évesek vagy negyvenek, akkor is ugyanolyan kamaszként viselkedünk, ha úgy alakul az életünk, ha első randis helyzetbe kerülünk. Mi lehet a titok, ami miatt tapasztalatoktól, kudarcoktól, kortól függetlenül mindannyian...?

Egy esküvő – ezer kérdés

Beköszöntött az évnek azon időszaka, amikor az ember lánya több esküvői meghívót is kézhez kap; esetenként többet egy hónapban, mint összesen az év többi részében.

AJÁNLÓ