5 dolog amiért szeretjük az őszt…
Vélemények

Sokak bánatára vagy örömére, de a hétvégén hivatalosan is a magunk mögött tudhatjuk az év legforróbb időszakát. Az ősz a természet változásával sok embernek a megújulást, egy új időszak kezdezéz is jelenti. Összeszedtük azt az öt dolgot amiért mi kedveljük az évnek ezt a különösen szép és ígéretes időszakát.

oszi_inspiracio_1

  1. Végre előkerülhetnek a harisnyák! Szeretjük mert rendkívül elegánsak, sokszínűek, remekül variálhatóak és kedvenc ruháid, szoknyáid a hűvös napokon elképzelhetetlenek nélkülük.
  2. Végre elkezdhetünk felöltözni! Míg nyáron egy laza top és sort mellett lehetett csak kibírni a 40 fokot, ősszel – remélhetőleg ha megadatik a vénasszonyok nyara – jöhetnek a rétegek, kiegészítők, különleges anyagok minden mennyiségben!
  3. A szépség és divat világa sem kecsegtetett semmi újdonsággal a legforróbb hónapokban, de ősszel a legújabb kollekciók és illatcsodák folyamatosan kerülnek ki a boltok polcaiba. Itt a remek alkalom egy új illatra.
  4. A bronzos csillogást a mélyebb és gazdagabb árnyalatok váltják fel. Lila, bordó, rezes árnyalatok, vörös, zöld, barnák ezernyi árnyalat az őszi sminkkollekciók kínálatában. Imádnivalók!
  5. Hosszú, rövid vagy egészen csak bokáig érő, a csizma ősztől kötelező darab! Mi már elkezdtük nézni a kínálatot, ami elsőre nem is tűnik rossznak.

Persze ezen kívül még ezer dolgot fel tudnánk sorolni, ami miatt szerethető az ősz – és persze sokat is, amiért visszasírjuk a nyarat. A legfontosabb, hogy találjuk meg minden korszak szépségét, fókuszáljunk a pozitívumokra és élvezzük ki az új évszak minden percét.